KIRIKKALE
19°

Bakan duyurdu; 115 işçi alınacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere toplam 115 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz." dedi.


DUYURU YAPILDI
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesine işçi alımına dair paylaşımda bulundu. Paylaşımda, çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı yapılacağı belirtildi.

ŞARTLAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANACAK
İşçi alımı için aranacak şartlar, 6 Kasım 2023 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinde yayımlanacak. İşçi alımı başvuruları, 13-21 Kasım 2023 tarihleri arasında İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?
İşçi alımı başvuruları, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvurular, 13-21 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılabilecek.
İşçi alımı için başvuruda bulunacak adayların, İŞKUR'un internet sitesinde yer alan "İşçi Alımı Başvuru Ekranı"na girerek, gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girmeleri gerekiyor.
İşçi alımı başvuruları, İŞKUR tarafından değerlendirilecek ve şartları sağlayan adaylar sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav tarihleri, İŞKUR tarafından daha sonra açıklanacak.
Sözlü sınavda başarılı olan adaylar, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından işe alınacak.
İşçi alımı hakkında daha fazla bilgi için, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Aşağımahmutlar’da hasat şenliği 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Anız yakmak, yarınları yakmaktır”

İlginizi Çekebilir

Çiftçilere 10 Bin Fidan Dağıtıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29698

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171