KIRIKKALE
25°
02:28

Akşam'a Kalan Süre

Bahşılı'da tonlarca havuç üretiliyor

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde havuç ve marul üretimi gerçekleştiriliyor. Üretilen havuç ve marullar, vatandaşlara ulaştırılıyor.


GEREKEN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Bahşılı ilçesinde Fatih Dursun Parlak işletmesini ziyaret etti. Burada üretilen havuç ve marulların üretim ve halka satış aşamasını yerinde inceleyen müdür Ateş, işletme sahiplerine ve çalışanlarına kolaylıklar diledi. Kırıkkale’de üretilen bu ürünlerin pazar payına büyük katkı sunacağına dikkat çeken müdür Ateş, her konuda destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ
İl Müdürü Fatih Ateş, Müdür Yardımcısı, İlçe Müdürü ve teknik personellerle birlikte Bahşılı İlçesinde Fatih Dursun Parlak işletmesine ait Havuç, Marul üretim ve paketleme tesisini incelediler. İl Müdürü Fatih Ateş, bu işi desteklemeler sözü ile daha da büyütmelerini istedi. Üretim yapmak isteyen her çiftçinin yanında olduğunu ifade etti.

Haber:Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Serkan Akdeniz, İl Genel için başvurusunu yaptı

İlginizi Çekebilir

Sen Türkülerini Söyle yarışmasına Özdemir damga vurdu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesinden öğrencilere "hoş geldiniz" etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48674

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171