KIRIKKALE
22°
03:12

İkindi'ye Kalan Süre

Bahçeşehir Koleji, nitelikli eğitimi çocuklarla buluşturuyor

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim hayatına bu yıl başlayan Bahçeşehir Koleji, kaliteli eğitim anlayışıyla farkındalık oluşturuyor. Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye’nin her noktasında nitelikli eğitimi tüm çocuklarımızla bulu


BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUZ 
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı itibariyle Kırıkkale’ye adım atan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde sağladığı kalitesini ve yarınlara nice başarılı öğrenciler yetiştirmek amacıyla çalışmalarına start verdi. Yaklaşık 500’ü aşkın öğrencisine eğitim sunan Bahçeşehir Koleji yönetimi Kırıkkale’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısında Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, idari müdürler ile Bahçeşehir Koleji kurucu ortağı Necati Cantürk’te yer aldı. 

BİLİMDEKİ DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM
Bahçeşehir Koleji olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahseden Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye’nin her noktasında nitelikli eğitimi tüm çocuklarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin her noktasına taşıdığımız nitelikli eğitim 2022 yılı itibariyle artık Kırıkkale’mizde.  Dünya zorlu bir pandemi sürecinden geçti. Onun öncesinde başlayan son 50 yılı kapsayan teknolojideki, bilimdeki değişim dönüşüm, bugün ile yarınla ilişkili olan en temel alan eğitimde değişikliğe yol açmıştı. Pandemi bu değişimi hızlandırdı. Ekonomik değişiklikler zorluklar söz konusu. Bütün bu zorlukların ortasında bir şeyin önemi daha da çok ortaya çıkıyor eğitim.”


FARK YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Karabağ, “Ankara’nın önemli okullarının kuruluş süreçlerini yapılandıran Bahçeşehir Koleji Kırıkkale Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ “Amacımız dünyanın her noktasında liderlik edebilecek bireyler yetiştirebilmektir. Bahçeşehir’in eğitim felsefesinin özünde kendi kültürlerini, değerlerini bilen dünyada evrensel değerlere hakim olan ve kendisi üretebilecek, geliştirici bireyler yetiştirmektir.” dedi.  Hem kitlesel başarıda hem de bireysel derecelerde en önde olan Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimizi nitelikli üniversitelere yerleştirebilmek için hazırlarken yaşamın her alanına yönelik projelerle Kırıkkale’de fark yaratmaya devam edeceğiz.”

DENEYİMLİ KADRO, BAŞARILI EĞİTİM 
“Hayalimdeki Robot”, “Stem ve Yabancı Dil Projesiyle Kırıkkale”, “Gardencity” Zeka Yarışması, “Sınav Yerinde” onay alınan ya da hazırlığı devam eden projelerimizden sadece bir kısmı. 
Kırıkkale’nin en başarılı öğretmenleriyle özel tasarlanmış derslikler, laboratuvarlar ve etkinlik alanlarında ülkemizin geleceğine başarı hikayelerini yazdıracak olan öğrencilerimizi takip etmeye devam edin” dedi. Toplantının ardından okul yönetimi sınıfları ve yapılan eğitimleri gezdirerek basın mensuplarına bilgi verdiler.

Haber: Ahmet Gökdemir  
 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’de kongre heyecanı başlıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de pikap ve otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, deprem bölgeleri için tek yürek oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53845

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171