KIRIKKALE
21°
04:54

Öğleye kalan Süre

AY’S kampüs spor merkezi açıldı

Spor eğitimi alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren AY’S spor merkezi, Kırıkkale’de önemli bir yeniliğe imza attı. 10 bin metrekare alan üzerinde “AY’S kampüs, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine açıldı.


5’İNCİ ŞUBELERİYLE HİZMETTE 
Kırıkkale’de faaliyet gösterdiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan AY’S spor merkezi, Kırıkkale Üniversitesi kampüs yerleşkesi içerisinde yer alan ‘Spor ve Rekreasyon Merkezi’ni vatandaşların hizmetine kazandırdı. “AY’S kampüs” olarak hizmete sunulan yerleşke düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Üniversite öğrencileri tarafından büyük rağbet gören spor salonu, her alanıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

HAVUZ, SAUNA, BUHAR ODASI YER ALIYOR 
10 bin metrekare alan üzerine kurulu olan spor salonu içerisinde havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve çeşitli spor aletlerinin yer aldığı spor salonu yer alıyor. gazetekale.com. Açılış törenine MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, işletme yetkilileri Ayhan-Yağmur Ambarkütüoğlu ile çok sayıda bürokrat, iş insanı ve siyasi camiadan isimler katıldı. 

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR 
Açılışa katılan Öztürk, “Ay’s Spor Merkezlerinin Kırıkkale Üniversitesi Kampüsü içerisinde faaliyete geçen 5. Şubesinin açılışını gerçekleştirdik. İşlerini büyük bir özveri ve ciddiyetle yapan, bunu da başarılarıyla kanıtlayan değerli Ayhan Ambarkütükoğlu ve kıymetli eşi, Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Yağmur Ambarkütükoğlu hocalarımıza hayırlı olsun temennilerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz” dedi.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR 
Kırıkkale’ye böyle bir hizmeti sunmaktan duydukları onur ve gururu dile getiren Ayhan-Yağmur Ambarkütükoğlu, 10 bin metrekare alan üzerinde spor adına her şeyin bu merkez bulunduğunu söyledi. Herkesi spor salonlarına davet eden Ayhan-Yağmur Ambarkütüoğlu, “Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederiz. İnşallah Kırıkkale için spor merkezi alanında çalışmalarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz” ifadesinde bulundular. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40883

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171