KIRIKKALE
22°
00:52

Akşam'a Kalan Süre

Aybimaş Nokta AVM’ye görkemli açılış 

Alışveriş sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Aybimaş AVM, Nokta Şubesinde bulunan mağazasını yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu. Bünyesinde çeşitli firmaları kazandıran Aybimaş AVM, yaptığı yenilikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. 


AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLERE BÜYÜK İLGİ 
Kırıkkale’de alışveriş sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Aybimaş, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 21. Şubesinin açılışını yapan Aybimaş, Nokta şubesini yenileyerek yeniden vatandaşın hizmetine sundu. Bünyesinde sinema, çocuk oyun alanları, gazetekale.com kafeler, mobilya mağazası birbirinden farklı firmaları barındıran Aybimaş Nokta AVM, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların yeniden hizmetine açıldı.  


YENİ AÇILAN İŞLETMELERİN KURDELELERİ KESİLDİ 
Açılış töreni öncesi mehteran takımı tarafından vatandaşlara yönelik gösteriler sunuldu. Törene katılan yüzlerce vatandaşa çeşitli ikramlar yapıldı. Açılışa özel çeşitli ürünlerde gazetekale.com yapılan indirimlerde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Aynı zamanda Aybimaş Nokta AVM’nin açılışıyla birlikte işletme içerisinde yeni faaliyete başlayan işletmelerinde açılış kurdeleleri dualar eşliğinde kesildi.


SİYASİ VE İŞ İNSANLARINDAN GENİŞ KATILIM 
Açılış törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, MHP eski İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Emrah Doğan, diğer siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.  Açılışta Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Onursal Başkanı Ahmet Ayan ile Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayan, Ramazan Ayan ve Hilmi Ayan’da hazır bulundu. 


DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Mehteran gösterisi ve marşların söylenmesinin ardından Nokta AVM şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, işletmenin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra edilen dualar eşliğinde işletmenin açılışı gerçekleştirildi . 


Haber: Ahmet Gökdemir / Foto: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet’i daima omuzlarımızda taşıyacağız

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale rengarenk çiçek açacak

İlginizi Çekebilir

Okullarda ücretsiz yemek uygulaması başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16563

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171