KIRIKKALE
26°

Aybimaş büyümeye devam ediyor

Kırıkkale’nin yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi, Etiler Mahallesi’ne yeni bir şube daha açtı. Bugün saat 14.00’de gerçekleşen açılışa, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


AYBİMAŞ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Kırıkkale’nin yerli ve öz markası olan Aybimaş A.Ş., büyümeye devam ediyor. 1982 yılında Ahmet Ayan’ın kuruculuğunu yatığı ve ticaret hayatına Ayanoğlu Bakkal ile başlayan Aybimaş, Kırıkkale, Ankara ve Aksaray’da açtığı mağazalarla hizmet veriyor. Aybimaş, son olarak Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi’ne bir şube daha açtı. Bugün saat 14.00’da gerçekleşen açılışla hizmet vermeye başlayan yeni şube, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

YENİ ŞUBE DUALER EŞLİĞİNDE AÇILDI
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan açılış etkinliğinde kurban kesilip dua edildi. Açılışa renk katan Mehteran Takımı ise seslendirdiği eserlerle gönülleri mest etti. Yiyecek, temizlik ve manav gibi birçok alanda hizmet veren Aybimaş’ta açılışa özel indirimler uygulanırken, açılışa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışa hem siyasi hem de iş dünyasından geniş katılım oldu.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24991

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171