KIRIKKALE
25°
00:52

İkindi'ye Kalan Süre

Atatürk’e hakaret eden dönerci "Hacı" serbest!

Sosyal medyada açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Erzurumlu fenomen Mustafa Atmaca, iki günlük tutukluluğunun ardından hastalığı sebebiyle serbest bırakıldı.


EKİPLER GÖZ ALTINA ALMIŞTI
Sosyal medya sayfasında canlı yayında bir takipçisiyle tartışan Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle Erzurum Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İKİ GÜN SONRA SERBEST
Atmaca, tutuklandıktan iki gün sonra serbest kaldı. Atmaca’nın verem hastalığı dolayısıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

DÜKKANIN ORTAKLARI İLE BAĞI KALMADI
Üçler Döner'in ortakları da Mustafa Atmaca ile yollarını ayırdığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Mustafa Atmaca ile olan ortaklığımızı sonlandırmış olduğumuzu sizlere bildiririz. Kendisinin hiçbir Üçler Döner İskender şubeleriyle bir bağı kalmamıştır" denildi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kara para operasyonunda fenomen çifte gözaltı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale semalarında herkes bunu görüyor!

İlginizi Çekebilir

Meşhur dönerciden Atatürk'e hakaret!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58058

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171