KIRIKKALE
26°

Aslan’lardan Erdoğan’a tam destek

Önceki Dönem AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan ile 27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Arslan’ın organize ettiği, ilk defa oy kullanacak gençlerin de katıldığı gençlik buluşmasında, AK Parti Milletvekili Adayı Emin Avundukluoğlu gençl


GENÇLİK GELECEĞİMİZDİR
Gençlerin AK Parti’ye olan inancını ve güvenini görmekten, fazlasıyla memnun olduğunu belirten Avundukluoğlu; “AK Parti’ye olan inancı ve güvenini kaybetmeyen bizlere Türkiye Yüzyılını yaşatacak olan gençlerimiz ile bir araya geldik. Her bir gencimizin sorunları ve önerilerini dinledik. Yapacağımız projeler hakkında konuşup fikir alışverişinde bulunduk. 14 Mayıs için sözleştik, gençlerle buluşmak bizleri de çok heyecanlandırıyor. Gençlik geleceğimizdir.” ifadelerini kullandı.

REKOR OY İLE RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYECEĞİZ
Programı organize edenlerden, önceki dönem AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan şu ifadelerde bulundu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman biz gençlere güvenmiş ve inanmıştır. Eğitimden sağlığa, bilimden teknolojiye, ilimden sanata aklımıza gelen her başlıkta biz gençlere birçok hizmet sunmuştur. Allah’ın izni ile Kırıkkale’de ilk defa oy kullanacak 16 bin 648 genç kardeşim başta olmak üzere şehrimiz rekor oy ile Recep Tayyip Erdoğan diyecek ve üç vekilimizi de meclise göndereceğiz.” dedi.

14 MAYISTA SANDIKLARI KAPATALIM
Programı organize edenlerden 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Av. Mustafa Arslan şu ifadelerde bulundu; “Geleceğimizin mimarı olan gençlerdir. Biz şehrimizde ilk defa oy kullanacak gençlerin desteklerini istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılını altın çağa dönüştürebilmek için gençlerimizin desteklerine ihtiyacımız var. Genç kardeşlerim ilk oyum Erdoğan’a diyerek 14 Mayıs’ta sandıkları kapatalım, reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçelim ki bu altın çağ olacak Türkiye yüzyılını hep beraber yaşayalım” dedi.

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de 3 ilçe başkanlığına atama yapıldı 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplandan orsav ziyareti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Mustafa Kaplan’a Karadeniz görevi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80393

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171