KIRIKKALE
28°
04:35

İmsak'a Kalan Süre

AK Parti’ye geçiş yaptılar

Hafta sonunda 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Programı kapsamına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile MKYK üyeleri ve Milletvekillerini ağırlayan Kırıkkale’de farklı partilerden isimler AK Parti’ye geçi


ROZETLERİNİ TAKTILAR 
Geçiş yapanların rozetleri Bakan Varank ve Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu tarafından takıldı.  Hafta sonunda geniş katılımlı bir program gerçekleştiren ve şehrin dört bir yanında adeta çıkarma yapan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 202’e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MKYK Üyeleri Tuğba Köksal, Fatih Çiftçi, Mehmet Ali Zengin, İl Koordinatörü Hikmet Ayar, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez’i ağırladı. Kırıkkale merkezde ve ilçelerde seçmene yönelik programlar gerçekleştirilirken İYİ Parti, Deva Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek AK Partiye geçiş yapanların rozetleri takıldı. 


MÜRSEL AKÇAY’DA GEÇEN İSİMLER ARASINDA YER ALDI 
Geçiş yapanların rozetleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri takarken, geçtiğimiz yıllarda zorunlu nedenlerden ötürü AK Parti üyeliğinden istifa eden önceki dönem İl Başkanı Mürsel Akçay’da AK Parti’ye geçen isimlerden birisi oldu. Akçay’ın rozetini Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu taktı. İyi Parti İl Başkan Yardımcılığı Görevinden istifa eden Bora Tunç AK Parti’ye geçiş yaparken, Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Durak AK Parti’ye geçen bir diğer isim oldu. Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Yiğit ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Ethem Karaca partisinden istifa eden istifa edip AK Parti’ye geçerken, farklı partilerden geçen isimler şöyle; Selahattın Yıldırım, Oğuz Aksoy, Fatih Güneş, Süleyman Oktay, Miktat Özdemir, Hasan Şimşek, Süleyman Sağlam, Ferhat Yurdakul, Yiğit Olgun, Yusuf Pekgöz, Ahmet Olgun, Hüseyin Kuzucu, Emre Şitkahyaoğuları, Mehmet Kuzucu, Talat Başer ve İYİ Parti Köy Temsilcileri Mehmet Onuk, Albız Bozyel, Hasan Kıncal ve Tevfik Daloğlu.

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet’e özel fener alayı

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de ilk olan tesis Kırıkkale’ye kuruluyor 

İlginizi Çekebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu: "Masada ve diplomaside öncü lider bir Türkiye var"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65600

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171