KIRIKKALE
21°
00:45

Yatsı'ya Kalan Süre

Aslan: “Kırıkkale Üniversitesi hedeflerine başarıyla ilerliyor”

İlk rektörlük görevine 2018 yılında atanan ve 4 yıllık görev süresinin ardından ikinci kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Kırıkkale Üniversitesine atanan Prof. Dr. Ersan Aslan, eğitim odaklı projeleriyle önemli kazanımlar sağlıyor. Aslan,


KALİTESİNİ KANITLAYAN ÜNİVERSİTE 
4 yıllık başarılı bir rektörlük görevi sürdüren Prof. Dr. Ersan Aslan, ikinci dönem yeniden yarım kalan bazı projeleri tamamlamak ve yeni projeler üretmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla tekrar göreve atandı. Kırıkkale Üniversitesi’nin her alanda kalitesini kanıtlayan bir üniversite olduğuna vurgu yapan Aslan, Kırıkkale Üniversitesi’nin her alanda daha ileriye gitmesi amacıyla çalışma sergilediklerini söyledi.  

YENİ DÖNEME YENİ PROJELER 
Geçmiş dönemde sayısız esere imza attıklarını ve bu çalışmaların önemli bir kazanım olduğuna vurgu yapan Aslan, “Sadece 4 yıllık dönemde hedeflediğimiz bütün projelerimizi yaptık. Yeni dönem için yapacağımız birçok projemiz var. İnşallah bunları hayata geçirerek, hem şehrimize hem de üniversitemize büyük katkılar sunmayı düşünüyoruz. Bizler konumumuz itibariyle savunma sanayi alanıyla hemhal bir durumdayız.

HER GEÇEN GÜN KENDİMİZİ YENİLİYORUZ 
Uluslararası işbirlikleri olmak üzere önemli anlaşmalarında yapıldığına vurgu yapan Aslan, “Kırıkkale Üniversitesi her geçen gün üzerine yenilikler koyan ve kendini durmadan yineleyen bir üniversite. Fakültelerimiz, meslek yüksekokullarımız ve öğretim görevlilerimizin sağladığı kaliteli eğitimlerle yarınlar için hayal koyan gençlerimizi o hedefe ulaştırmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’nden başarı

İlginizi Çekebilir

Ruh sağlığı hastalıklarına yönelik farkındalık oluşturuluyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’nde 4 bölüm açıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73181

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171