KIRIKKALE
19°
00:37

Akşam'a Kalan Süre

Araf adlı sergi kendine hayran bıraktı 

Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Gülleman Erdal’ın 2. kişisel resim sergisi Araf’ın açılışı gerçekleşti. Ankara Artsan Sanat Galeri’de açılan sergi, ziyaretçilerini kendine hayran bıraktırdı.


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Öğretim Görevlisi Dr. Gülleman Erdal’ın 2. kişisel resim sergisi Araf, Ankara Artsan Sanat Galeri’de ziyaretçileriyle buluştu.  Sergiye Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Akdeniz Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Sağ, Hacı Bayram Veli Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Orhan Doğru ve Ankara Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Boran Ergüç gibi alan uzmanları ve eğitimcilerin yanısıra ünlü sanatçılardan Efkan Beyaz, Serhat Diker,  İmren İyem Aslan, Ali Düzgün, Cevriye Özgezer, Ahmet Cabir Arslan ve Abdullah Cömert ile birlikte çok sayıda sanatsever katıldı. 

KADINLARA İTHAF EDİYOR 
Erdal, “16 Eylül-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gezilebilecek olan sergi, modernizm ve geleneksellik arasında hayat bulan kadınlara ithaf ediliyor.  Geleneksel Türk sanatının en güzel örneklerinden olan çini motiflerinin ve kadın portrelerinin hakim olduğu, geometrik formlar ile modernizm ve gelenekselliğin simgelendiği farklı boyutlarda 20 resim sanatseverler tarafından çok beğenildi” dedi.

Haber: Meryem Tekin 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi'nde "Düşünce Eğitimi" verildi

İlginizi Çekebilir

Ülkü Ocaklarından üniversite standı 

İlginizi Çekebilir

Veteriner Fakültesine yeterli ruhsatı verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34220

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171