KIRIKKALE
27°
00:15

Öğleye kalan Süre

Anadolu’dan yeni nesil cumhurbaşkanı adayı

Kırıkkaleli bağımsız cumhurbaşkanı adayı Abdurrahman Keskin, güçlü ekip ve güçlü siyasetle yoluna devam ediyor. Particilik anlayışından uzak olan Keskin, devlet vurgusu yaparak, siyasette birleştiren ve toparlayan olmayı hedefliyor.


KESKİN; GÜÇLÜ EKİP, GÜÇLÜ SİYASETLE GELİYOR
TRT eski Haber Müdürü Kırıkkaleli Abdurrahman Keskin, bir sonraki genel seçimde, bağımsız cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklamıştı. ‘Kaliteli, onurlu, şerefli yaşamak için’ sloganıyla yola çıkan Keskin, ekibini ve siyasetini güçlendirmeye devam ediyor. Kendisini ‘yeni nesil cumhurbaşkanı’ olarak tanıtan Keskin, “Biz geçmişin tümü, geleceğin umudu olarak yola çıkıyoruz. İnandığımız yoldan dönmüyoruz.” dedi.

KESKİN’DEN ANKARA’YA KIRMIZI KART
Cumhurbaşkanı Adayı Abdurrahman Keskin, başlatmış olduğu ‘Kırmızı Kartlı Bağımsız Vatandaş Hareketi’ ile Ankara’ya kırmızı kart gösteriyor. Kırmızı kart hareketi ile içinde bulunduğumuz düzene ‘dur’ diyen Keskin, bu hareket ile aynı zamanda vatandaşları cesaretli olmaya davet ediyor. 

“AŞKIMIZ TÜRKİYE, ŞİFREMİZ 1923, KALBİMİZ ANKARA”
‘Aşkımız Türkiye, Şifremiz 1923, Kalbimiz Ankara’ sloganını benimseyen ve buna göre hareket eden Cumhurbaşkanı Adayı Keskin ayrıca, “Korkma! Aşkla Görevdeyiz! Biz insanız, kardeşiz, vatandaşız. Medeniyetin mimarı, asil Türk milletiyiz. Türkiye, partili cumhurbaşkanına teslim edilmeyecek kadar önemli ve kutsal bir ülkedir” diyerek, Türkiye’nin ve Türk milletinin önemini vatandaşlara yeniden hatırlatıyor.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45297

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171