KIRIKKALE
24°
00:17

İkindi'ye Kalan Süre

Amasya ve Tokat Sağlık- Sen’den Kırıkkale Sağlık-Sen’e ziyaret

Amasya Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Eliaçık ile Tokat Sağlık-Sen Şube Başkanı Suat Mantar, Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’ı ziyaret ettiler.


SAĞLIK ÇALIŞŞANLARININ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Amasya Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Eliaçık ve Tokat Sağlık-Sen Şube Başkanı Suat Mantar, Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığını ziyaret ettiler. Sağlık çalışanlarının sahada yaşadığı sorunların masaya yatırıldığı ziyarette sağlık camiasının genel talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Amasya ve Tokat Sağlık-Sen Şube Başkanlarının Kırıkkale’ye ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Recep Akdoğan teşekkürlerini iletti. Amasya ve Tokat Sağlık-Sen Şube Başkanları da sıcak ve samimi karşılama için Akdoğan’a teşekkürlerini ilettiler. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin ardından ziyaret sonlandırıldı.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40890

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171