KIRIKKALE
21°
03:17

İmsak'a Kalan Süre

Alparslan Türkeş Bulvarına yürüyüş yolu

Kırıkkale Belediyesi şehirde genelindeki yürüyüş yolları sayılarını artırıyor. Millet Bulvarının ardından Alparslan Türkeş Bulvarında da yürüyüş yolu çalışmalarına başlandı.


KAUÇUK ZEMİN
Kırıkkale Belediyesince Alparslan Türkeş Bulvarının girişinden başlayarak şehir merkezi istikametine doğru alanı kapsayan yürüyüş yolu çalışmalarına başladı. Kırıkkale şehir genelinde yürüyüş yolları sayılarını artırmayı hedefleyen Kırıkkale Belediyesi Millet Bulvarında 1’inci etabını tamamladığı yürüyüş yolunun benzerini Alparslan Türkeş Bulvarında hayata geçiriyor. Bulvarın girişinden şehir merkezine doğru kapsayacak 3 km alanda yapılacak olan yürüyüş yolu zemini kauçuktan oluşacak, belirli aralıklarla oturma bankları ve aydınlatma direkleri bulunacak. 

DEĞER KATACAK
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehri daha yaşanabilir hale getirmek için Kırıkkale Belediyesinin gayret içerisinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Yeni yürüyüş yolu projesinin şehrin girişine değer katacağını belirten Başkan Saygılı “Alparslan Türkeş Bulvarının girişine başlattığımız yürüyüş yolu inşallah yaz aylarında vatandaşlarımızın kullanımında olacak. Çalışmalar tamamlandığında şehrimizin ikinci bir giriş kapısı olan bölge daha güzelleşecek ve cazibesi artacak” ifadelerini kulandı. Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri ise “ Kırıkkale Belediyesinin son günlerdeki çalışmalarını yakından takip ediyoruz, yapımına başlanacak olan yürüyüş yolu da bölgeye farklı bir hava katacak ve yürüyüş yapmak isteyenler için güzel bir nokta olacak” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli kadınlar yeteneklerini keşfediyor

İlginizi Çekebilir

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

İlginizi Çekebilir

Cam ve mozaik sanatı yeniden hayat buluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56064

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171