Belediye ekipleri, parkın eski haline getirilmesi için yoğun bir şekilde çalışırken, çocukların güvenli ve keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği yeni bir park alanı oluşturuluyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, parkın yeniden hizmete girmesi için tüm gücüyle çalıştıklarını belirtti.
Önal, "Çocuklarımızın neşe içinde oynayacağı, ailelerin huzurlu zaman geçirebileceği Kırım Parkı’nı kısa süre içinde yeniden halkımızın kullanımına sunacağız.Çalışmalarımız hızla devam ediyor ve parkımızı en kısa zamanda yeniden açacağız" dedi. Kırıkkale Belediyesi, parkın yenilenmesi ile birlikte vatandaşlara daha güvenli ve modern bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.
Emeklilerden maaş zammına tepki!
3 bin 500 kişilik kompleks bitme aşamasında
Neriman Tunç, Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi’nin başkanı oldu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171