KIRIKKALE
25°
01:48

İkindi'ye Kalan Süre

Akyön’den Şahin’e ziyaret 

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Ankara Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgiler verdi. 


CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER 
Ankara Valisi Vasip Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ile beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette Akyön, 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgiler verdi. Akyön, “Sivas, Amasya, Havza, Samsun, Tokat, Çankırı ve Ankara etaplarımda yapılacak 2.2 UCI “ 100. Yıl Bisiklet Turu” hakkında bilgilendirme yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLACAK 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş adımlarının atıldığı Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi önünden 1 Ağustos’ta start alacak 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu; Amasya, Havza, Samsun, Çorum, Çankırı üzerinden Ankara’da Cumhuriyet’in kurulduğu ilk Meclis’in önünde 5 Ağustos’ta son bulacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’da başlayan bağımsızlık yolculuğunun anısına düzenlenen bu özel organizasyonda, 6 ülkeden 16 takım ve çok sayıda sporcu mücadele edecek. 100.Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu’nun 4 Ağustos’ta 4. etabı olan Havza ve Samsun etabı, tarihi ve doğal güzellikleri ile bisiklet turuna renk katacak. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte büyük Kırıkkale’yi inşa edeceğiz

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Müftüoğlu’na tebrik 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63768

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171