KIRIKKALE
25°

Akyön’den ilçe belediyelere bisiklet sürüşü çağrısı

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Yahşihan Belediyesi’nin öncülük ettiği bisikletle halk sürüşü etkinliğini işaret ederek bütün ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Akyön, sağlık ve spor için bütün ilçelerde bu tarz etkinliğin


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Yahşihan Belediyesi tarafından ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganıyla hem çocukları hem de ailelerini sporu sevdirmek amacıyla bisiklet sürüşü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte aynı zamanda 6 dönem üst üste takdir belgesi alan çocuklara yönelik ücretsiz bisiklet hediye edildi. Etkinliğe katılan Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Yahşihan Belediyesi’nin öncülük ettiği bisikletle halk sürüşü etkinliğini işaret ederek bütün ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Akyön, sağlık ve spor için bütün ilçelerde bu tarz etkinliğin yapılması gerektiğini dile getirdi.

GÖNÜLERİN BULUŞTUĞU NOKTADIR 
Kırıkkale’de böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Akyön,”Bu gibi etkinliklerde çocuklarımızın sevinci adeta zirve yapıyor. Onların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Bisiklet medeniyetin göstergesidir, her alanıyla medeni şehrin bir temennisidir. Halkın yerelle buluşturduğu bir bağlantı noktasıdır. Yahşihan’da yapılan bu etkinlik inşallah bütün ilçe belediyelerimize ışık tutar. Bütün ilçe belediye başkanlarımızın bu tarz etkinlikler yapmasını temenni ediyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Osman Erdoğan’dan gövde gösterisi “Hacılar’ı birlikte kazanacağız”

İlginizi Çekebilir

ASKON, Kırıkkale’yi Kenya pazarına hazırlıyor

İlginizi Çekebilir

Hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59247

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171