KIRIKKALE
25°
06:7

Öğleye kalan Süre

AK Parti’den birlik ve beraberlik

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ak Parti’den Kırıkkale merkez, ilçe ve belde belediye başkanı aday adayı olan isimler Ak Parti Kırıkkale teşkilatının düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.


BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Aday adaylarının tek tek söz alarak kendisini tanıttığı toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Bu tablo bizim büyük bir aile olduğumuzun, ne kadar güçlü bir aile olduğumuzun apaçık göstergesidir” diye konuştu. Seçimler dolayısıyla hareketli günler yaşanan Ak Parti’de, Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ak Parti’den Kırıkkale merkez, ilçe ve belde Belediye Başkan aday adayları tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi. Yemekli düzenlenen toplantıya İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, İlçe, belde başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve tüm aday adayları katılım sağladı.

COŞKULU BİR TOPLANTI OLDU
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Ak Parti ailesi olarak coşkulu bir toplantıda bir araya geldik. İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Aday Adaylarımızla teşkilat mensuplarımızın bir araya geldiği yemekli toplantı düzenledik. Tüm aday adaylarımız söz alarak kendilerini tanıttılar. Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle tüm Belediye Başkanlarımızın da katıldığı programımızda ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha müşahede ettik. Tüm aday adaylarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Roman vatandaşlarla buluştu

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte büyük Kırıkkale’yi inşa edeceğiz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40976

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171