KIRIKKALE
25°
00:11

Öğleye kalan Süre

AK Parti’de halk buluşması yapıldı 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı, teşkilatıyla birlikte ‘Halk Günü’ gerçekleştirdi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaplan, “Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.


HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve parti teşkilatı ‘Halk Günü’ gerçekleştirdi. Parti binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaplan ve beraberindeki heyet, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ilgili kurumlarla irtibata geçti. Kaplan, ““Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ 
Milletvekili Kaplan, “Bugün Halk Buluşması etkinliğimiz vesilesi ile kıymetli vatandaşlarımızla hemhâl olup taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizle bir araya gelince huzur buluyor tazeleniyoruz. Kırıkkale’nin sağlık, ekonomi, eğitim ve diğer yatırım alanlarında çalışmaların daha artması ve var olan çalışmaların ‘gazetekale.com’ Kırıkkale’nin yarınlarını güçlü kılacak şekilde olması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Sarıaydın’dan Ramazan Bayramı mesajı

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet’i daima omuzlarımızda taşıyacağız

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler borcunuz silinecek!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23471

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171