KIRIKKALE
19°
02:19

Akşam'a Kalan Süre

AK Parti’de devir teslim töreni yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla başkanlık görevine getirilen Engin Pehlivanlı, başkanlık koltuğunu Bahadır Kılıç’tan devraldı. Çiçeği burnunda yeni başkan Pehlivanlı, “Hep birlikte partimizi


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14-28 Mayıs tarihleri arasında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi sonrasında mevcut il başkanı Mustafa Kaplan’ın milletvekili seçilmesinden sonra vekaleten başkanlık görevine Bahadır Kılıç getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı için atama yapıldı. Uzun yıllar partinin çeşitli kademelerinde görev alan Engin Pehlivanlı, AK Parti’nin yeni başkanı oldu.

DUALAR EDİLDİ, KURBAN KESİLDİ 
Yapılan atama sonrası AK Parti İl Başkanlığı binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreni öncesi parti binası önünde kurban kesildi. Duaların edilmesiyle birlikte Pehlivanlı ve beraberindeki heyet parti binasında bir araya geldi. Yüzlerce kalabalık, başkan Pehlivanlı’ya destek vermek amacıyla yanında bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende AK Parti için verilecek olan mücadeleler konu aldı. 


HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ 
Pehlivanlı, eski başkan Kılıç’tan başkanlık görevini devraldı. Pehlivanlı’ya görevinde başarılar dileyen Kılıç, AK Parti için her zaman mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kılıç, “İnşallah partimizi daha iyi yerlere getirmek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza yönelik sunduğu hizmetleri daha iyi şekilde sahada yansıtmak amacıyla var gücümüzle çalışacağız” dedi

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 
Kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, omuzlarındaki yükün farkında olduklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de önemli çalışmalara imza atmak için çalışacaklarını vurgulayan Pehlivanlı, “AK Parti kutlu bir hareketin kalbidir. AK Parti sadece bir parti üzerinde büyük parti idealinin üzerinde vücut bulmuş halidir. Millete tepeden bakan değil, millete hizmet eden bir partidir.” 

2 TEMEL UNSUR ÜZERİNDE DURACAĞIZ 
“Bizde böyle bir kutlu partide büyük bir sorumluluk alarak İl Başkanlığı görevini almış buluyorum. Sorumluluğum farkındayım kendime güveniyorum. Siyaset anlayışımızı 2 temel unsur üzerinde kuracağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese ulaşacağız ve ayrım yapmayacağız. Türkiye Yüzyılı ideali yanında toplanacağız ve memleketimizde bu ideali memleketimizde sürdüreceğiz.”

SEÇİMDE BÜTÜN BELEDİYELERİ ALACAĞIZ 
“İkinci unsurumuz ise dar ekip çalışması yapmayacağız bu partiye gönül vermiş ve destek vermiş herkesle istişare yapacağız. Kesinlikle ayrım yapmayacağız ve Kırıkkale Yüzyılını birlikte icra edeceğiz.14 ağustos 2001 tarihinden bu yana partimizde görev almış İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 8 ay sonra yapılacak olan mahalli idareler seçiminde yüksek oylara ulaşıp bütün belediyeleri alacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Özaslan: "Memleketime hizmet için yola çıktım"

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de ilk olan tesis Kırıkkale’ye kuruluyor 

İlginizi Çekebilir

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50554

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171