KIRIKKALE
28°
01:1

İkindi'ye Kalan Süre

Kaplan: "Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz "

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi 3. Dönem Dersleri hafta sonunda Kırıkkale’de Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Başlığıyla düzenlendi. Teşkilat Akademisi birbirinden değerli konuşmacılar ve teşkilat me


GENİŞ KATILIM GERÇEKLEŞTİ 
AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi 3. Dönem Dersleri hafta sonunda Kırıkkale’de Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Başlığıyla gerçekleştirildi. Programa, Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam, 24. Dönem Afyon Milletvekili Halil Ürün, Eğitimci Yazar Faruk Önalan, AK Parti Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Züleyha Karademir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Belediye Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Eğitim Programına eğitmen olarak katılan Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam, 24. Dönem Afyon Milletvekili Halil Ürün, Eğitimci Yazar Faruk Önalan, 'Türkiye Yüzyılı', 'Seçim 2023', 'Siyasal İletişim - Yeni Nesil Medya'  ve ‘Sıkça Sorulan Sorular’ konularında fikir ve tecrübe paylaşımında bulundu.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN YÜZYILI 
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı 'Türkiye'nin Yeni Yüzyılı' vizyonunun verdiği heyecanla çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Kaplan, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen teşkilat akademisi programını "Hep birlikte yürüyecekleri bu yolda teşkilatlarının birlik ve beraberliğini pekiştirme noktası olarak gördüklerini belirtti. Başkan Kaplan, "Bu yolda bilgimizi, gönlümüzü, dilimizi bir kılmak için buradayız. Tecrübelerimize yeni bir ufuk açmak, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzun teşkilat boyutunu kuvvetlendirmek için buradayız. Sürdürülebilirliğin, huzurun, başarının, güven ve istikrarı, üretimin, verimliliğin, her şeyden önemlisi gençlerin ve genç Türkiye'nin yüzyılını gerçekleştirmek için buradayız" dedi. 

BU SALONDA BULUNMAK DEMEK 
AK Parti Kırıkkale Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öndeliğinde her alanda güçlü Türkiye hedeflerine her zaman sağlam adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu salonda bulunmak demek; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye Yüzyılı yolunda 'Ben varım, hazırım, çalışacağım ve ülkem adına başaracağım' sözünü vermek demektir. Bu salonda bulunmak demek; Milletimizin desteği ve duası ile gerçekleştirilen tüm kazanımları koruyacağım demektir. Bu salonda bulunmak demek çalışmaya hazır olmak demektir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'mizin yeni yüzyılının inşasında ortaya koyduğu ortak akıl ve perspektif doğrultusunda, bizlerde AK kadrolar olarak kendimize görev addettiğimiz bu "değişimi yönetme" ve geleceği inşa etme sürecini çok kıymetli buluyor, tarihi bir adım olarak görüyoruz. Türkiye; yeni yüzyılında, yeni destanlar yazmaya hazırlanıyor. Bizler de bu süreçte AK kadrolar olarak; milletimize hizmet aşkıyla, Türkiye Yüzyılı'nda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz. Eğitim programımızın Kırıkkale’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” 

YAN YANA OMUZ OMUZA BİR KALACAĞIZ
“Türkiye yüzyılını hepi birlikte inşa edeceğiz. Biz hazırız! Türkiye yüzyılını vizyonunu birlikte oluşturacak, birlikte inşa edeceğiz. Türkiye yüzyılını, korkularıyla yaşayan bir geçmişten, umutları, hayalleri, özgüveni ve cesaretiyle şahlanan bir geleceğe geçişin kapısı yapacağız. Bir asır önce istiklal mücadelemizi bir ilk adımla nasıl başlatıp zafere ulaştırdıysak, bugün de istikbal mücadelemizin yolunda yan yana omuz omuza bir kalacağız, bir olacağız." dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

İnşaat atıklarını boşaltan kamyon, uçuruma yuvarlandı

İlginizi Çekebilir

Kutluca, “Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Sigaraya 5 TL zam geldi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62686

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171