KIRIKKALE
22°
02:43

İkindi'ye Kalan Süre

ABC eğitim kurumlarından YKS başarısı 

Faaliyet gösterdiği günden itibaren eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Güleç ABC Eğitim Kurumları, geçtiğimiz günlerde açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarında önemli bir başarı daha elde etti. 


ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATILDI 
ABC Eğitim Kurumları geleneksel hale getirdiği YKS yerleştirmelerinin açıklanmasının ardından ABC Eğitim kurumunda öğrenci ve velileriyle bir araya gelerek YKS başarısını kutladılar. ABC Eğitim Kurumları yönetim kurulu Başkanı Harun Güleç, ABC Koleji eğitim koordinatörü Gülnihal Güleç, ABC öğretmenleri, öğrenciler ve veliler basın açıklamasında bulundular.

ABC OKULLARI 30. YILINI KUTLAYACAK
İlk olarak söz alan ABC Eğitim Kurumları yönetim kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamasında" Sistem olarak MEB'den de Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime başladık. Ama olmazsa olmazımız yüz yüze eğitimdi ve bunun meyvesini topladık. Biz sadece Kırıkkale'de eğitimde rekabet eden kurum değiliz. Biz Ankara'da da rekabet ediyoruz. 2023'de ABC okulları 30. yılını kutlayacak. Ben çocuklarımın alınlarından öpüyorum. Aldıkları başarılarla bizi çok mutlu ettiler.”  

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ 
Dünya'da ilk 35 üniversitesine bir evladımızı yerleştirdik. Biz okulumuzda kaliteyi her zaman yükseltiyoruz. Disiplinden asla taviz vermedik. Bu evlatlarımız bizim geleceğimiz şeklinde baktık. Ben MEB de de çalıştım özel sektörde hedeflerinizi yakaladık. 17 kurumu şuanda yönetiyoruz. Biz yine durmayacağız. Yine yatırım yapacağız.  Gelecek kuşaklara bizim evlatlarımız örnek. Ben teşekkür ediyorum. Gönüllerimiz evladımızla birlikte. Takım halimde çok büyük emekler verdiler. Bu başarı takım başarısıdır” dedi. 

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ 
ABC Koleji eğitim koordinatörü Gülnihal Güleç ise yaptığı açıklamasında "Biz Haziran 2021'de kampa katıldık. Bu eksikleri tamamlaya çalıştık. Nisan ayından itibaren etüt desteğine başladık. 16 bin 500 saat ders verildi. Potansiyeli başarıya döndürmek çok zor bir olaydır. Bizim bu başarılarımızın arkası devam edecek. Kırıkkale'nin çocuklarını geleceğe uğurluyoruz” dedi. Öğrenci velileri ise yaptıkları açıklamada ABC'yi kendi aileleri gibi gördüklerini çocuklarının başarısında büyük pay sahibi olan ABC eğitim kurumlarına teşekkür ettiler. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere tercih uyarısı! Koşulları öğrenmeden tercih yapmayın!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de YKS heyecanı

İlginizi Çekebilir

YKS'de ilk oturum başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50411

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171