KIRIKKALE
27°

7’den 70’e yüzme bilmeyen kalmasın

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Bahşılı, Karakeçili ve Keskin ilçelerinde yapımı tamamlanan portatif havuzları yerinde inceleyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, havuzda yüzen çocuklarla da eğlenceli


VALİ TEKBIYIKOĞLU’NA ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ
Bahşılı, Karakeçili ve Keskin’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlükleri bünyesinde bulunan 4 kulvarlı portatif havuzları denetleyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Müdürü Hamza Güneş’ten kullanım durumları hakkında bilgi aldı. İlçe müdürlükleri bünyesinde bulunan portatif havuzların denetimleri esnasında havuzlarda yüzme öğrenen çocuklarla eğlenceli dakikalar geçiren Vali Tekbıyıkoğlu, daha sonra bütün çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Tekbıyıkoğlu, “GSB Spor Okulları kapsamında Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile çocuklar ve gençlerin spor tesislerini yakından görerek sporla tanışmaları ve erken yaşta spora başlamaları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

FİZİKSEL VE MENTAL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAYACAK
Vali Tekbıyıkoğlu, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen yüzme kurslarında, uzman antrenörler eşliğinde çocuklar hem yüzmeyi öğrenecek hem de eğlenceli vakit geçirecek. Yaz dönemlerinde yüzme sporuna erişim kolaylığı sağlamak amacıyla kurulan portatif yüzme havuzlarında çocukların bağımlılıklardan ve hareketsiz yaşamdan uzaklaşması, fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor” dedi. Vali Tekbıyıkoğlu tarafından gerçekleştirilen denetimlere Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İlçe müdürleri ve ilgili personeller katıldı.

Haber: (Stajyer) Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: "Aşı tesirini gösterdi, yatan hasta sayımız düşük"

İlginizi Çekebilir

Köylerde beton yol çalışmaları devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, Delice'de incelemelerde bulundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24483

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171