°

5 yaşındaki Güneş'in duygu dolu mektubu

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 5 yaşındaki Güneş Babayiğit depremzede arkadaşları için hazırladığı mektup ve kumbarasındaki paralarını polis ekiplerine teslim etti.


DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI 
6 Şubat tarihinde saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde ve sat 13,24’de Elbistan merkezli 7,6 şiddetinde meydana gelen ve birçok ilde etkisini gösteren depremle ilgili Türkiye tek yürek oldu.  Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlar bölgeye ulaştırılarak bir an önce yaralar sarılmaya çalışılıyor. Sulakyurt ilçesinde yaşayan minik Güneş de deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerini unutmadı. Kumbarasında biriktirdiği paraları, hazırladığı duygu dolu mektubunu ve oyuncağını İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarına teslim etti. Minik Güneş, mektubunda çizdiği kalp resmiyle Türkiye’nin tek yürek olduğuna işaret etti. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Depremzede çocuklar için çadırda sinema etkinliği

İlginizi Çekebilir

Engelli depremzede kardeşler eğitimine devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Alman bakanlar Pazarcık’ta deprem bölgesini inceledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32676

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171