KIRIKKALE
21°
01:3

İkindi'ye Kalan Süre

Yunanistan ateşle oynamasın!

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Maalesef, Avrupa’nın yaramaz çocuğu Yunanistan, yine boyundan büyük işlere kalkıyor. Buradan belirtmek isteriz ki; Yunanistan ateşle oynamasın, geçmiş tarihine bakıp d


CAN GÜVENLİĞİ İÇİN BUNU YAPMAK ZORUNDA
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca,  Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı davranışı hakkında açıklamalarda bulundu. Kutluca, “Yunanistan’ın bu boyunu aşan hareketlerine karşılık atılacak en akıllıca adım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bağımsız bir devlet olarak dünyadaki tüm ülkeler tarafından tanınmasını sağlamak olacaktır.  Türkiye Kıbrıs’tan asker çekmek bir yana, tam tersine askeri varlığını daha da güçlendirmelidir. Ada’daki huzur ve barış ortamının devam ettirilmesi ve Kıbrıs'taki kardeşlerimizin can güvenliği için bunu yapmak zorundadır.”

GERİ ADIM BU ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATIR
“Bunu laf olsun diye söylemiyorum.. Çünkü Rumlar birer birer adaları silahlandırırken; Ak Parti hükümeti maalesef, bir ara Kıbrıs’tan vazgeçmeyi ve asker çekmeyi tartışmaya açmıştı.  Böyle bir uygulamaya kimse teşebbüs edemez, hesabını kimse veremez, bunun vebalini de kimse ödeyemez. Hiçbir şart altında, teslimiyetçi politikalara Kıbrıs pazarlık konusu yapılamaz! Aziz milletimiz, 20 temmuz 1974’te 550'nin üzerinde şehit vererek bir destan yazmıştır. Kıbrıs konusunda verilecek her taviz, atılacak her geri adım bu şehitlerimizin kemiklerini sızlatır. Çünkü Türkiye’nin bugün "Kıbrıs sorunu" diye bir sorunu yoktur! Var olan sorunlar 1974 Barış Harekatı ile birlikte sonlandırılmıştır.”

ÜLKEMİZİN İTİBARINI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Ayrıca son olarak ifade etmek isterim ki; metal yorgunluklarını gidermek için 94 ruhunu çağıranların, önce 74 ruhunu anlamalarını beklerdik. Fakat 15 Temmuz’un yıl dönümünde yapılan konuşmalar maalesef bu bilinçten fersah fersah uzak olduklarını bize gösterdi.  İktidarın bu ötekileştirici, kutuplaştırıcı ve kendinden başkasına itibar etmeyen tavrına inat, bizler ülkenin en kritik zamanlarında bir arada olmaya devam edeceğiz. Tıpkı 1974’te olduğu gibi, aynı inanç, kararlılık ve birliktelikle ülkemizin itibarını güçlendirecek “adımları bugün de atacağız inşallah.”

BİZLER BU ÜLKENİN TEMİNATIYIZ
Kutluca, “İşte Saadet Partisi de bu tarihi olaya atfen 20 Temmuz günü kurulmuştur. Yani bugün, aynı zamanda partimizin 21. kuruluş yıl dönümüdür. 1971 yılında MNP’yi kapatanlar bizi yok edeceklerini sanmışlardı. Biz MSP ile daha da büyüdük. MSP’yi kapatanlar üzerimize beton dökeceklerini sanmışlardı. Biz Refah Partisi ile daha da güçlendik.28 şubat sürecinde Refah’ı ve Fazilet’i kapatanlar bizi tarih sahnesinden sileceklerini sandılar.”

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Vaat konusunda çok bonkörler”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz”

İlginizi Çekebilir

SP Lideri Karamollaoğlu: 'İşi ehline verirsek destanlar yazabiliyoruz. Onu SİHA’lar ile gördük'

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28764

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171