KIRIKKALE
25°
01:14

Akşam'a Kalan Süre

Ümit Duman, CHP il başkanlığına aday 

Kırıkkale siyaset camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Veteriner Ümit Duman, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanlığı kongresi için adaylığını açıkladı. Duman, “Partimiz için gece gündüz demeden her alanda çalışma sergileyeceğiz” dedi. 


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev alan Ümit Duman, hafta sonu gerçekleştirilecek olan il başkanlığı kongresi için adaylığını açıkladı. Duman, parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Duman, “Partimizde görev aldığım süre boyunca her zaman bir ekip ruhu içerisinde çalıştık. Birlik ve beraberliğimiz ile önemli seçimleri atlattık. 2018 yılında 26 binlerde olan oy sayımızı bu yıl yapılan seçimlerde 50 binlere yükselttik.”


GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK 
“14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olarak listede yer aldım. Çalışmamızın sonucunda mevcut milletvekilimiz Ahmet Önal’ı yeniden TBMM’ye göndermenin gururunu yaşadık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği partimizi daha ileriye taşımak amacıyla gece gündüz demeden elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek büyük mücadeleler verdik.”

PARTİMİZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ 
“Bu mücadelemizi daha da ileriye taşımak ve halkımızın içinde bulunduğu buhrandan çıkması, ekonomik sıkıntıların halkımıza daha iyi şekilde anlatılması için bu yolda bende varım dedim. Ben bu ailede yetiştim büyüdüm, artık bu aileye daha fazlaca hizmet etmek bana gurur ve onur verecektir. Partimizin içindeki bazı sıkıntıları ve çözüm yollarını biliyorum. İnşallah hepimize bu seçimin sonucu hayırlı olsun” dedi. 

Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Sen Türkülerini Söyle yarışmasına Özdemir damga vurdu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de şok uygulamada 12 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

GURURLANDIRAN BAŞARI 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25717

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171