KIRIKKALE
25°
04:33

Öğleye kalan Süre

Trafik kazalarında 6 kişi yaralandı

Kırıkkale'de meydana gelen 3 trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan sürücü Ali Kargın (42) hayatını kaybetti.


YOL KENARINDAKİ TARLAYA GİRDİ.
A.G. idaresindeki 06 TBF 36 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun kara yolunun 10. kilometresinde şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ile otomobildeki E.G. ve M.K.G. sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 35. kilometresinde E.K'nin kullandığı 21 FB 839 plakalı minibüs, refüjden karşı şeride geçerek yol kenarındaki tarlaya girdi.


HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Yaralanan sürücü ile A.K. hastaneye götürüldü. Ali Kargın (42) yönetimindeki 71 DA 794 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda refüjdeki beton bariyerlere çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücü ağır yaralandı. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Kargın, ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Ankara'ya sevk edilen Kargın, hastanede hayatını kaybetti.


Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Kontrolden çıkan otomobil bariyere çarptı

İlginizi Çekebilir

Otomobilin ağaçlara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Bariyerlere çarpan kamyonetteki 3 kişi yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77369

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171