170 KİŞİYE BİLGİLENDİRME YAPILDI
Emniyet ekipleri, siber ortamda suça karışan kişi ve olaylara yönelik etkin denetimlerini sürdürdü. Yapılan çalışmalar sonucunda, suça yönelik paylaşımlarda bulunduğu belirlenen 36 kullanıcı tespit edildi. 21 dijital materyal incelenirken, 13 ayrı nitelikli dolandırıcılık olayıyla ilgili yasal işlem başlatıldı. Ayrıca, vatandaşların siber güvenlik bilincini artırmak amacıyla düzenlenen SİBERAY faaliyetleri kapsamında 170 kişiye bilgilendirme yapıldı.
ADLİ MERCİLERE SEVK EDİLDİ
Ekipler, yürütülen operasyonlarda 8 şüpheli hakkında işlem başlattı. “Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan aranan E.Y. ve B.C.S. isimli şahıslar da yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, sanal devriyeler aracılığıyla suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirterek, vatandaşların da dijital ortamda dikkatli ve bilinçli davranmaları çağrısında bulundu.
Yuva Mahallesi’nde ev yangını korkuttu!
Boş sıralar ile İsrail’i kınadılar!
Kırıkkale’de bundan elinde olan köşeyi döndü!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171