KIRIKKALE
25°

Sağlık camiasını yasa boğan ölüm

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Bülent Atmaca, hayatını kaybetti. Atmaca, ölümüyle birlikte sağlık camiasını derin yasa boğdu. 


DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ 
Kırıkkale’nin Ahılı köyü nüfusuna kayıtlı Yüksek İhtisas Hastanesi’nde uzun zamandır güvenlik görevlisi olarak çalışan Bülent Atmaca, hayatını kaybetti. Ölümüyle birlikte sağlık camiasını adeta yasa boğan atmaca için görev yaptığı Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen veda töreninin ardından Atmaca, kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Merhum Atmaca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz eden Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, “Personelimizin ani ölümü herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzdü.  Son yolcuğuna uğurlanan sağlık çalışanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilerim” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sağlık camiasını yasa boğan ölüm

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yeni yılın ilk bebeği Deniz Kağan oldu

İlginizi Çekebilir

Hastalara moral ziyareti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11549

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171