KIRIKKALE
32°
05:2

İmsak'a Kalan Süre

Önal: “Vatandaş pazardan bakıp geçiyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Av. Ahmet Önal, semt pazarını ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını ve pazarcıların taleplerini dinledi. Önal, pahalılıktan kaynaklı vatandaşların meyve ve sebzelere bakıp geçtiğini ifade etti.


BÜYÜK SORUNLAR YAŞANIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Kent genelinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kent genelinde bulunan pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya gelen Milletvekili Önal, vatandaşın ve pazarcı esnafının zor günler geçirdiğini dile getirdi. Önal´a dert yanan vatandaşlar, “Pazardan ezik domates alabildim” dedi. Alışveriş yapan bir diğer vatandaş ise “Hayır mübarek gün gözümüz her şeye bakıyor alamıyoruz, vatandaş kalanları toplamak için pazar sonunu bekliyor” diye konuştu.

EKONOMİK KRİZ VAR, SES ÇIKMIYOR!
Pazar ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan CHP´li Milletvekili Önal “Bugün perşembe pazarımızı ziyaret ettik. Vatandaş da pazarcı da zor günler geçiriyor. Bir vatandaşımız pazardan ezik domates alabildim diyor, Bir başka vatandaşımız hayır mübarek gün gözümüz her şeye bakıyor alamıyoruz, vatandaş kalanları toplamak için pazar sonunu bekliyor diyor. Ekonomik kriz tüm kesimleri etkiliyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

CHP’den vatandaşlara aşure ikramı 

İlginizi Çekebilir

Önal, “Elektriğin fiyatı vergiler nedeniyle hızla artıyor”

İlginizi Çekebilir

Önal; ‘Mke’ye işçi alımlarında verilen sözler tutulmadı’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62533

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171