KIRIKKALE
25°
03:4

Öğleye kalan Süre

Naci Görür'den uyarı geldi

Prof. Dr. Naci Görür, Konya, İzmir ve Erzurum’da meydana gelen deprem sonrası uyarı yaptı. Görür, “6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir" dedi.


KONYADA 5,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre dün saat 18.06 saatlerinde Konya’nın Selçuklu ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmadı. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Çandır-Selçuklu/Konya’da 5,1 deprem oldu. Deprem Konya-Çandır hattında, kesikli uzanan fay parçalar üzerinde Konya Fay Zonu üzerinde gerçekleşmiştir.

YARIM SAAT SONRA İZMİR DE SALLANDI
AFAD'tan alınan bilgilere göre, İzmir'de saat 18.36'da yerin 7.69 kilometre derinliğinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

ERZURUM'DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Erzurum'un Narman ilçesinde ise saat 21.37'de Erzurum'da deprem meydana geldi. AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Erzurum'un Narman ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 21.37 olarak kaydedilirken derinliği ise 9.56 kilometre olarak ölçüldü. Art arda gerçekleşen sarsıntıların ardından depremle ilgili sosyal medyadan Prof. Dr. Naci Görür bir paylaşım yaptı. Pınar yolu- Narman/Erzurum’da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu’da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkâri arasındaki bindirme Zonu için de geçerli dedi.
 

İlginizi Çekebilir

Düzce depremi, Kırıkkale’den hissedildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale acil durumlara hazır

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi, yemekleriyle yürekleri ısıttı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26777

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171