KIRIKKALE
25°

Müftü Yaşar: “Asıl engel hakikatı görmemek, hakikatı duymamaktır.”

Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü “Cami-Engelli Buluşmaları” kapsamında İl Müftülüğünde engelli buluşması düzenlendi.


HERKES ENGELLİ ADAYIDIR
Kırıkkale İl Müftülüğünde düzenlenen programa İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcıları Ali Ünal ve Kübra Göker, Engelli Koordinatörü Ayşe Er Eliaçık, Engelli Dernek Başkanları ve üyeleri ile Milli sporcularımızın da bulunduğu engelliler ve yakınları katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar “İnsan ya engelli ya engelli yakını ya engelli adayıdır. Sonuçta herkesin engellilikle bir ilişkisi vardır. Bu olgudan korkmak yerine bu olgu karşısında ne yapılması gerektiğini bilmek gerekir. Bilgilenmek ve bilinçlenmek temel görevimizdir.” dedi. İl Müftüsü Yaşar asıl engelin ayakların hakikata gitmemesi, gözlerin hakikatı görmemesi, kulakların hakikatları duymaması olduğunu ifade ederek konuşmasını tamamladı.

PASTA KESİLDİ
Tüm Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Ertuğrul Baloğlu tarafından yapılan teşekkür konuşmasının ardından engelliler için pasta kesildi. Engelli ve yakınları ile birlikte Nur Camii’ne geçildi. Nur Camii’nde İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal tarafından yapılan kısa sohbetin ardından program sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Tropikal Kelebek Bahçesi turuncu ışıklarla aydınlatıldı

İlginizi Çekebilir

İki çocuk annesi Hayriye'den 3 gündür haber alınamıyor

İlginizi Çekebilir

Pamukçu; “Parti kapatılmasına karşıyız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67398

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171