KIRIKKALE
21°
00:11

Akşam'a Kalan Süre

Motorlu kuryenin çarptığı kız çocuğu havaya savruldu

Kırıkkale’de bir restoranda çalışan motorlu kurye olarak çalışan Ömer F. (21), yola bir anda çıkan kız çocuğuna çarptı. Kız çocuğunun ve motorlu kuryenin savrulduğu kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


KÜÇÜK ÇOCUK 2 METRE FIRLADI
Kaza, Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoranda motorlu kurye olarak çalışan Ömer F., dağıtımdan döndüğü sırada, Tusem K. isimli 8 yaşındaki küçük kız çocuğu bir anda yola fırladı. Bu sırada kurye çocuğu fark ederek kendini motorla birlikte yere attı. Tüm çabasına rağmen kazaya engel olamayan Ömer F., küçük kız çocuğuna çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Ömer F. yerde sürüklenirken, Tusem K. ise yaklaşık 2 metre ileri fırladı. Kazanın ardından küçük çocuğun yakınları çocuğu hemen yerden kaldırdı. Çevredeki vatandaşlar ise motorlu kuryenin yardımına koşarak, yaralanma riskine karşı kuryeyi olduğu yere yatırdı. 

KURYE HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, küçük çocuğa ve kuryeye burada ilk müdahalesini yaptı. Küçük çocuk kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, motorlu kuryenin ise bacağında ve kolunda yaralar oluştu. Kurye ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21602

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171