KIRIKKALE
21°
00:27

Yatsı'ya Kalan Süre

MKE’ye tasarım ödülü 

Savunma sanayi alanında başarılı çalışmalara imza atan Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Ürdün'de düzenlenen Özel Operasyon Güçleri Konferansı ve Fuarı "SOFEX-2022"de "En İyi Stant Tasarımı" ödülüne layık görüldü.


ÖNEMLİ BİR ÖDÜLÜ DAHA ALDI 
Yıllardır yaptığı çalışmalarla savunma sanayine önemli katkılarda bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. bir ödüle daha layık görüldü. Silah ve mühimmat alanında sağladığı makine ve teçhizatlarıyla adeta göz dolduran MKE AŞ, raflarını süsleyecek bir ödülün daha sahibi oldu. MKE A.Ş. Ürdün'de düzenlenen Özel Operasyon Güçleri Konferansı ve Fuarı "SOFEX-2022"de "En İyi Stant Tasarımı" ödülüne layık görüldü.

ÜRDÜN KRALI STANDI ZİYARET ETTİ 
Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, Ürdün'ün Akabe kentinde düzenlenen SOFEX 2022 Fuarı'na katıldı. 98 ülkeden 300'ün üzerinde şirketin yer aldığı fuarda dünyanın dört bir yanından askeri yetkililer katılım sağladı. Dört gün süren fuar çerçevesinde terörle mücadele gibi güvenlik sorunları ele alındı. gazetekale.com. MKE, fuarda ön plana çıkan firmalar arasında yer alırken Ürdün Kralı 2. Abdullah, kurumun standını bizzat ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Fuar sonucunda katılımcı firmalara çeşitli dallarda ödüller de takdim edildi. MKE, SOFEX-2022 Fuarı'nın "En İyi Stant Tasarımı" ödülüne layık görüldü.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Eroğlu için mevlit okutuldu

İlginizi Çekebilir

Vaka sayılarının arttığı Kırıkkale'de aşı çağrısı

İlginizi Çekebilir

Yoğun talep üzerine tavuk çiftliği kurdu, şimdi paraya para demiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90945

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171