KIRIKKALE
21°

MKE, yeni işçi alımına başladı

Geçtiğimiz günlerde anonim şirketi statüsüne geçen Makine Kimya Endüstrisi personel alımı ilanı yayımladı.


“TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ”
Makine Kimya Endüstrisi (MKE), Ankara, Kırıkkale ve Çankırı illeri için personel alım ilanı yayımladı.  Yakın zamanda anonim şirketine dönüşen MKE’de binlerce işçi farklı kurumlarda çalışmak için dilekçe vermişti. Ayrılan binlerce işçinin yerini doldurmak isteyen MKE, işçi alım ilanı yayımladı. MKE, personel alımı ilanında  “Ülkemizin ve Savunma Sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirket’ine bağlı Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’daki fabrika/işletmelerimizde istihdam edilerek dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için aşağıda belirtilen alanlarda, nitelikli ve yeterlilikte çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvurular  30 Eylül 2021 saat 17.00’a kadar alınacaktır.”  ifadelerine yer verdi. Öte yandan MKE Genel Müdürü Yasin Akdere, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “MKE A.Ş. olarak takımımızı güçlendirecek takım arkadaşları arıyoruz. www.mke.gov.tr sayfamızdan müracaatlarınızı yapabilirsiniz.” dedi.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR
Binlerce işçinin dilekçe vererek şirket bünyesinden ayrılmasından sonra MKE, 13 farklı pozisyonda işçi alım ilanı yayımladı. Bu pozisyonlar şu şekildedir: Makine Teknolojileri Operatörü, Vinç Operatörü, Kimyasal Proses Operatörü, Tezgah ve CNC Operatörü, Kaynak Operatörü, Üretim Kalite Kontrol Çalışanı, Bakım Çalışanı (Elektrik/ Elektronik/Otomasyon), Forklift Operatörü, Isıl İşlem ve Yüzey İşlem Çalışanı, Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı, Bakım Çalışanı(Mekanik), Tesis Bakım Çalışanı,Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43162

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171