KIRIKKALE
26°
04:8

Öğleye kalan Süre

MKE kapsül fabrikasında patlama

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Kayaş MKE kapsül fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.


EKİPLER YANGINA MÜDAHALE EDİYOR 
Kayaş'taki MKE kapsül fabrikasının mühimmat deposunda saat 10.56 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamaların ardından bölgede çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

BAKAN YERLİKAYA: EKİPLERİMİZ BÖLGEDE
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "MKE Kapsül Fabrikası'nda saat 10.52'de meydana gelen patlamada maalesef 4 işçimiz yaralandı. Emniyet, itfaiye, AFAD ve 112 Acil ekiplerimiz bölgede. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Gelişmelerle ilgili kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı. 

4 KİŞİ YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Yaklaşık 11.00 civarında bilgi geldi. Patlamayı duyar duymaz fabrikaya geldik. Burada 4 kişi yaralanmış maalesef. Hastaneye kaldırıldılar ve müdahaleleri yapılıyor. Biz de şu an idari binanın olduğu yerdeyiz. Güvenlik önlemleri alındı uzman ekipler müdahalesini yapıyor. Bölgedeki vatandaşlar için hiçbir tehlike yok. Dağın eteklerinde bir bölge.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de şok uygulamada 12 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

Çalınan buğdaylar çiftçiye teslim edildi

İlginizi Çekebilir

Transitin altında kaldı! Metrelerce sürüklendi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22697

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171