KIRIKKALE
24°
05:27

İmsak'a Kalan Süre

Millet İttifakı’ndan Zafer Partisi’ne ziyaret

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Millet İttifakı İl Başkanları, Zafer Partisi İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette, hafta sonu yapılacak olan seçim gündeme ge


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında yeniden sandık başına gidecekler. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararının ardından Millet İttifakı Kırıkkale İl Başkanları, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Millet İttifakı adayları, Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç’i ziyaret etti. Ziyarette hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalar anlatıldı.

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkeç, “Millet İttifakının Kırıkkale İl Başkanları ve temsilcileri Zafer Partisi İl Başkanlığımıza ziyarette bulunmuşlardır.  28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde izlenecek yol ve seçim güvenliği hususunda istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda hareket edilecektir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Özdağ, Kırıkkale’ye geliyor

İlginizi Çekebilir

Millet İttifakı’ndan Zafer Partisi’ne ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85633

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171