KIRIKKALE
25°
01:52

Öğleye kalan Süre

MHP’de görev dağılımı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Av Murat Abalı, yönetiminde bulunan 28 kişinin görev dağılımını gerçekleştirdi.


4 KİŞİYE İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ
Geçtiğimiz haftalar içerisinde MHP Genel Merkez kararı ile Merkez İlçe Başkanlığı görevinden, İl Başkanlığı’na terfi ederek ataması gerçekleştirilen İl Başkanı Abalı, 60 kişilik yönetim listesi içerisinden 28 kişinin görev dağılımını gerçekleştirdi. Benzer Sevil, Ramazan Ayaz, Muharrem Zengin ve Hacı Çalı Başkan Yardımcısı olurken İl Sekreteri ise Mehmet Demirel oldu. 

BASINDAN SORUMLU DURSUN CAN
Mali Sekreter Nuri Yılmaz, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yetiş Yağlı. Kadın Kolları Komisyon Başkanı Melike Boran İsmailoğulları görevine devam ederken, Basın Danışmanı ve Bilgi İşlemden Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı ise Dursun Can oldu. Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cemal Piliç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Şansal, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Taşkıran.

GÖREV VERİLEN DİĞER KİŞİLER - 1
Türk Toplulukları ve Derneklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Doğu, Strateji Planlamadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Doğan (Mehmet- Zehra), Milliyetçi Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Efendi Köksal. İş Dünyasında Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Karayel, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Orhan Gözüyukarı, Protokolden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necmettin Özçelik.

GÖREV VERİLEN DİĞER KİŞİLER – 2
KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Reyhan Ercan, Parti İçi Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haydar Şimşek, Eğitim ve Bağlı Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Beytullah Başer, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Recep Ünal. Sportif Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yağmur Ambarkütükoğlu, Sağlıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tuna Yıldız, Ekonomi ve Finansal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Savaş. Bölgesel ve Coğrafi Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Akçalı, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Dönmez. 

İlginizi Çekebilir

MHP'nin aday listesi açıklandı

İlginizi Çekebilir

Arslan: “MHP’nin davasına bir nefer olacağız”

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz ve ekibinden Abalı ve Akbulut’a ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11496

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171