KIRIKKALE
25°
02:7

İmsak'a Kalan Süre

Metamfetamin ile mücadele sürecek 

Nevşehir'de Kırıkkale dahil 14 ilin katılımıyla "Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.


DEĞERLENDİRMELERDE BULUNULDU
Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında Nevşehir Valiliği’nin ev sahipliğinde bölge valilerinin katılımıyla gerçekleştirilen İkinci Dönem Bölge Değerlendirme Toplantısı’nda “Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı” görüşüldü. Vali Bülent Tekbiyikoğlu, Nevşehir'de düzenlenen "Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı Bölge Değerlendirme Toplantısı"na katılım sağladı. Toplantıda, metamfetamin ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ele alınarak, görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ 
Metamfetamin İle Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı Nevşehir'in ev sahipliğinde; Vali İnci Sezer Becel ve Ankara Valisi Vasip Şahin’in başkanlığında, Ankara, Aksaray, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Valileri, İl Emniyet Müdürleri ile İl Jandarma Komutanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89211

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171