KIRIKKALE
19°
01:12

İkindi'ye Kalan Süre

Mehmet Yılmazer, aday adaylığını açıkladı

Avukat Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Yılmazer, başvurusunda Kırıkkale’ye yapacakları projelerden bahsetti.


PARTİ BİNASINDA BAŞVURUSUNU YAPTI

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Avukat Mehmet Yılmazer, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. AK Parti İL Başkanlığı binasında başvurusunu yapan Yılmazer, parti yönetimi ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Bugüne kadar Kırıkkale için yapılan çalışmalardan bahseden Yılmazer, emeği geçen herkese teşekkür etti.

YAPACAKLARI PROJELERİNİ ANLATTI

Başkanlık görevine seçilmesiyle birlikte yapacakları çalışmalardan bahseden Yılmazer, Kırıkkale’nin Türkiye’nin kalbi olduğuna işaret etti. Kırıkkale’nin sorunlarını çözmeye hazır olduğunu vurgulayan Yılmazer, her düşünceyi bir fikir ya da proje olarak gerçekleştirmediklerini vurguladı. Kırıkkale için çok ciddi ve önemli projeleri bulunduğunu söyleyen Yılmazer, “Kırıkkale halkımızdan destek bekliyorum. İnşallah Kırıkkale’ye önemli hizmetler yapmak nasip olur” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Evi yanan yaşlı amcanın yardımına Kızılay koştu

İlginizi Çekebilir

Bir süredir kesilen su vatandaşa şiir yazdırdı

İlginizi Çekebilir

Oktay Vural, Kırıkkale’ye gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14285

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171