Toplantıya, Vali Yardımcıları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü ve diğer ilgililer katıldı. Vali Makas, ildeki çeşitli projeler hakkında yapılan sunumları dinledi. İlde yürütülen çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Makas, projelerin zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.
Ayrıca, Kırıkkale’de planlama aşamasında olan projelerin de hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Vali Makas, her bir proje için belirlenen hedeflerin önemli olduğunu ve projelerin halkın ihtiyaçlarına yönelik olmasına özen gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. İlgili birimlerin koordineli bir şekilde çalışarak, Kırıkkale'nin gelişimine katkı sağlayacak projeleri başarıyla tamamlaması gerektiğini belirten Makas, toplantıyı olumlu bir şekilde tamamladı.
Rektör Aslan’dan “Hoş geldiniz” mesajı
Atletizm müsabakaları tamamlandı
Uyuşturucu zanlısı yakalandı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171