KIRIKKALE
25°
00:53

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkaleli Metin Öğe’den yeni klip

Bozlak türkülerinin son temsilcileri arasında yer alan merhum Metin Öğe’nin torunu Metin Öğe, dedesinin bıraktığı mirasa sahip çıkıyor. Genç yaşı ve yanık sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Metin Öğe, ‘Dert Var Bende’ isminde ikinci klibini çekti.


DİNLEYİCİLERİYLE BULUŞTURDU
İç Anadolu Bölgesi’nin olmazsa olmazı arasında yer alan bozkır türkülerinin son temsilcileri arasında yer alan merhum Metin Öğe’nin torunu, hem dedesinin ismini hem de bıraktığı kültürel mirası yaşatan Metin Öğe, ikinci klibine imza attı. Genç yaşı ve yanık sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Metin Öğe, ‘Dert Var Bende’ ismindeki çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu.

HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLUYOR
Aynı zamanda Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim ve öğretim hayatını da aksatmadan sürdüren Öğe, bozkırın türkü mirasını en iyi şekilde yaşatmanın mücadelesini veriyor. Sempatik tavrı ve kişiliğiyle herkesin sevilen ismi arasında yer alan Metin Öğe, ‘Dert Var Bende’ türküsüyle büyük ilgi gördü.

Haber:Ahmet Gökdemir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70751

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171