KIRIKKALE
25°
03:57

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de yayılan gaz kokusunun kaynağı belli oldu 

Kırıkkale'de farklı tarihlerde tüm şehri etkisi altına alan gaz kokusunun kaynağı belirlendi. Vatandaşları tedirgin eden gaz kokusunun kaynaklandığı LPG Dolum Tesisinin mülkiyeti, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'ye ait olduğu öğrenildi. 


RESMİ KURUMLARCA ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Kırıkkale'de farklı tarihlerde şehrin büyük bir bölümünü etkisi altına alan ve vatandaşları tedirgin eden gaz kokusunun kaynağı tespit edildi. Kırıkkale Valiliği tarafından konu hakkında yapılan açıklamada gaz kokusunun, Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyü yakınlarında bulunan Özbek Küme Evleri mevkiindeki LPG Gaz Dolum Tesisinden kaynaklandığı belirlendi. İşletmesi daha önceden Adagaz LPG Akaryakıt ve Madeni Yağlar Depolama Pazarlama San. Tic. A.Ş.'nin olan ve daha sonradan da mülkiyetinin Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'ye geçtiği öğrenilen LPG Dolum Tesisinde ilgili resmi kurumlarca çalışma başlatıldı. 

LPG DOLUM TESİSİNDEN KAYNAKLANIYOR 
Vatandaşları tedirgin eden gaz kokusunun kaynağı olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'ye ait LPG Dolum Tesisinde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri ile AFAD KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler) ekiplerince ölçümler yapıldı. Ekipler, kolluk kuvvetleri nezaretinde, gaz kaçağının olduğu tespit edilen 2 adet LPG tankında boşaltma işlemi gerçekleştirdi. Farklı tarihlerde yaşanan gaz kokusunun da Albaraka'ya ait LPG Dolum Tesisinden kaynaklandığının tahmin edildiği bildirildi. 

Kaynak: Kırıkkale Valiliği Basın

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hayvan zulümlerine karşı dikkat çekmek için toplandılar

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Filistin için kermes düzenlenecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22620

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171