KIRIKKALE
25°
05:54

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de uyuşturucu zanlıları tutuklandı!

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaptığı denetim faaliyetleri sırasında uyuşturucu ticareti yapan şahısları yakaladı. Trabzon ve Kozaklı nüfusuna kayıtlı olan şahıslar cezaevine gönderildi.


KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNUYORDU

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ankara-Kırıkkale D200 karayolunda denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimler esnasında şüpheli araçlar durduruldu.Şüphelenilen şahıslara yönelik UYAP üzerinden sorgulama yapıldı. Trabzon ve Kozaklı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlarının bulunduğu tespit edildi.

YAKALAMALI CEZASI VARDI

Kozaklı nüfusuna kayıtlı ve 10 yıl hapis cezası bulunan yakalamalı şahıs tutuklanarak Keskin kapalı cezaevine gönderildi. Yine aynı noktada yapılan faaliyetler esnasında Trabzon nüfusuna kayıtlı olan bir şahsın uyuşturucuya yönelik bağlantısı olduğu tespit edildi. 8 yıl 4 ay hapis cezası olduğu tespit edilen şahıs tutuklanarak Keskin cezaevine gönderildi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Nüfus Müdürlüğü YDS mesaisi yapacak

İlginizi Çekebilir

Hüseyin Kahya Hiçyılmaz kimdir?

İlginizi Çekebilir

Nüfusun yüzde 21,8’i çocuk

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38345

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171