KIRIKKALE
27°
02:31

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kırıkkale’de narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Narkotik polisi tarafından Y.Ş. isimli şüphelinin uyuşturucu madde sattığı tespit edildi. Evinde yapılan aramada; satışa hazır 1,15 gram "metamfetamin" maddesi ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan materyaller ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan "PİDE" tabir edilen cam düzenek ele geçirildi. Y.Ş. gözaltına alınarak "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALINTI TABANCA ELE GEÇİRİLDİ
KOM polisi tarafından yapılan operasyonda da Sanayi Mahallesinde bir adreste yapılan aramalarda; 2adet çalıntı olduğu belirlenen tabanca 100 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli 2 şahıs hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna muhalefetten suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10270

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171