KIRIKKALE
21°
03:15

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de sebze ve meyve halinde silahlı kavga: 3 yaralı

Kırıkkale'de sebze ve meyve halinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.


KIRIKKALE (İHA) - Olay, gece saatlerinde Kırıkkale'de Kızılırmak Mahallesi'ndeki sebze ve meyve halindeki bir çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu M.İ., Ö.B. ve B.C.Y.'yi bacağından yaraladı. Yaralılar, yakınları tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi.

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde de aileler arasında gerginlik yaşandı. Hastane önündeki gerginliğin büyümesini önlemek için Çevik Kuvvet Polisleri sevk edildi. Polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Olaya karışan bir araç ise hastane önünden çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17618

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171