3 TABANCA VE 2 KURUSIKI TABANCA
Yapılan kontrollerde trafik kurallarını ihlal eden ve çevreyi rahatsız eden sürücülere cezai işlem uygulandı. Yasal zorunluluk gereği düğün ve benzeri organizasyonlar öncesinde alınması gereken taahhütnameler kapsamında toplam 78 etkinlik için başvuru alınırken, 3 gün önceden gerekli taahhütnameyi vermeyen 2 etkinlik hakkında idari işlem başlatıldı. Denetimler kapsamında ayrıca; 3 tabanca ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi.
DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK
11 araç sürücüsüne ses cihazlarıyla çevreye rahatsızlık vermekten, 5 araç sürücüsüne trafik güvenliğini tehlikeye atacak şekilde araç kullanmaktan, 1 sürücüye ise abartı egzoz ile çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü yapmaktan cezai işlem uygulandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, benzer denetimlerin aralıksız süreceği belirtilerek, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı. Emniyet yetkilileri, özellikle toplu etkinliklerde trafik kurallarına riayet edilmesi ve çevreye rahatsızlık verilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.
Dane kayıplarına karşı denetim!
Kırıkkale’de sünnet şöleni yapılacak
Akdağmadeni Belediyesi 3 yeni su kaynağı daha buldu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171