1.815 YÜK NAKLİ YAPAN ARAÇ İNCELENDİ
12-18 Eylül 2025 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda binlerce araç kontrol edildi. Yapılan denetimlerde; 8 bin 276 araç, 2 bin 894 ticari araç ve 1.815 yük nakli yapan araç incelendi. Sürücülerin evrak, teknik donanım ve trafik kurallarına uyup uymadığı titizlikle denetlendi. Çalışmalar sonucunda, kurallara aykırı davranan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlar hakkında yasal işlem yapıldı. Denetimler kapsamında, aralarında çevreye rahatsızlık veren sürücülerin de bulunduğu toplam 177 araç trafikten men edildi.
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ KORUMAK ÖNEMLİ
Emniyet yetkilileri, uygulamaların temel amacının cezai yaptırımın ötesinde, trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların can ile mal güvenliğini korumak olduğuna dikkat çekti. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, trafik kurallarına uymanın her sürücünün sorumluluğu olduğu vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi: “Güvenli trafik ve güvenli yolculuk için denetimlerimiz aralıksız sürecektir. Kurallara uymayan sürücülere karşı taviz verilmeyecek, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.” Yetkililer ayrıca, sürücülere hız limitlerine riayet etmeleri, emniyet kemeri kullanmaları ve direksiyon başında telefon kullanmamaları yönünde hatırlatmalarda bulundu.
Nüfus Müdürlüğü ALES için mesai yapacak
Kırıkkale FK, transfer bombalarını patlattı!
Kaplan açıkladı: “Beyobası Köyü Camii Restore edilecek”
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171