KIRIKKALE
22°
01:43

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden DAEŞ operasyonu

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen 2 şüpheliyi yakaladı.


Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Operasyona dair detaylar

Operasyon, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütüldü. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Sorgulamada, şüphelilerin DAEŞ terör örgütüne üye oldukları ve örgüt adına faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edildi.

Emniyetten açıklama
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, operasyona dair yaptığı açıklamada, "DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Emniyet Müdürlüğümüzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen 2 şüpheli yakalanmış, işlemleri sonrası sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla durmaksızın devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden DAEŞ operasyonu

İlginizi Çekebilir

DEAŞ operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de polisin operasyon düzenlediği evden 3 adet ruhsatsız tabanca çıktı: 1 gözaltı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13274

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171