KIRIKKALE
26°
04:15

Öğleye kalan Süre

Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında sahada mücadele sergileyen teşkilatlarına yönelik teşekkür yemeği verdi. 


 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında İYİ Parti, Kırıkkale’de istediği sonucu elde edemedi. Buna karşın birlik ve beraberliğini bozmadan saha çalışmalarını etkin şekilde kaldıkları yerden devam ettiren İYİ Parti teşkilatı, milletvekili adayı Orhan Kılıç’ın düzenlediği yemekte bir araya geldi. 


MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK 
Kılıç, “Bugün davetimiz üzerine İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu başkanlığında teşkilatımızın tüm mensupları ile bir araya geldik. Seçim dönemi bizlere sahada var güçleri ile destek olan yol arkadaşlarımızla hem seçim dönemi ve sonrası için istişarede bulunduk hem de kendilerine emekleri için teşekkür etme imkanı elde ettik. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Partimizi önce Kırıkkale’de sonra ülke genelinde birinci parti yapmak için çok daha fazla çalışacağız. İktidara gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’nin yeni il başkanı Kuzucu

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti Merkez ilçe Döğeroğlu’na emanet

İlginizi Çekebilir

Akşener; ‘’14 Mayıs akşamı bu işi birinci turda bitirmeliyiz.’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76008

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171